Wouter & Roos

Over ons

Creatief & praktisch

Wij zijn snel van begrip. Wij verdiepen ons in je organisatie. Wij kunnen snel schakelen. Wij houden de lijntjes kort. Wel zo handig.

Creatief & praktisch

Wij zijn snel van begrip. Wij verdiepen ons in je organisatie. Wij kunnen snel schakelen. Wij houden de lijntjes kort. Wel zo handig.

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zeggen:

Koetsveldschool

‘Op een leuke en aansprekende manier is weergegeven wat het traject is dat de leerlingen op onze school doorlopen. We zijn erg tevreden met zowel het proces als het eindresultaat’.

Avans

‘Er is goed meegedacht hoe we onze onderwijsvisie het beste kunnen vertellen. Wat vertel je wel en wat juist niet. Het resultaat is heel helder en past echt bij onze organistatie.’

Van der Sande

‘De samenwerking is soepel en helder verlopen. Korte lijntjes en begrijpelijke taal. Ook leuk & fris meedenkend vanuit een andere blik is een aanrader te noemen. Het is ons erg bevallen!’

Filmmaker & conceptontwikkelaar

Roos Breukel

01.

INHOUDELIJK

Ik duik in de materie, schrijf een heldere tekst en bewaak de inhoud. Het eindproduct moet voor een breed publiek te begrijpen zijn.

02.

BEELDEND

Vanuit een achtergrond in tv- en videoproductie denk ik al snel in beelden. Camerawerk blijft een passie.

03.

COMMUNICATIE

Door steeds terug te koppelen waar wij mee bezig zijn en te vragen naar feedback ontstaan geen misverstanden. Soms is animatie best een puzzel, die maken we met zijn allen.

Designer & Animator

Wouter Klöpping

01.

ANIMATIE

Al 15 jaar maak ik met veel plezier geanimeerde beelden.

02.

ILLUSTRATIE

Ik kan mijn kleurrijke creativiteit kwijt in de vorm van illustraties.

03.

DIGITAL DESIGN

Van website tot app tot social media feed; voor elk doel ontwerp ik de juiste content.